Liza

Liza

Gyűjtés Lizának

2022. március 26. - krisnwesson

HUN

Ha szeretne hozzájárulni valaki ahhoz, hogy Lizinek lehessen egy epilepszia jelző kutyusa, az megteheti a következő link használatával:

https://fnd.us/61y4e4?ref=sh_aB7pw2

 

ENG

If you want to help to have an epilepsy seizure alert dog, you can do so as click on the following link:

https://fnd.us/61y4e4?ref=sh_aB7pw2

Köszönjük a segítséget mindenkinek!  /  Thank you for the help to all of you!

Az eredeti bejegyzés: / The original post: 

ENG

Meet Liza.

4 years old little warrior from Hungary, who battles with cerebral palsy. Now epilepsy affecting her life as well.
As unfortunately she also have seizures beside the medicines we decided to raise this donation fund to get a seizure alert dog.

A seizure alert dog is one that has been trained to respond to a seizure in someone who has epilepsy. These dogs can be trained as an assistance dog, through an approved training provider, for people who experience seizures. The price of a full trained epilepsy service dogs between $15,000 and $30,000 but we cannot make this price available from our after-tax income.

We are now queuing for a dog at a local foundation who has a training center of these kind of service dogs and with this fundraising we could help our chance to have the green light and make Liza's life a bit easier that this new partner could give her. The goal would her and her family's quality of life improvement to make our every day only a bit easier and less stressful.

Thank you for reading this and we hope we can honor you among our helpers and donors.

Kris Botka - the father

HUN

Ő Liza,

4 éves kis harcos Magyarországról, aki oxigénhiánnyal született részleges agyi károsodást elszenvedve. Most az epilepszia is hatással van az életére.
Mivel sajnos a gyógyszerek mellett rohamai is vannak, ezért úgy döntöttünk, hogy egy rohamriadó kutya beszerzésére szervezünk online gyűjtést.

A rohamra figyelmeztető kutya olyan kutya, amelyet arra képeztek ki, hogy reagáljon egy epilepsziás ember rohamaira. Ezeket a kutyákat egy jóváhagyott kiképző szolgáltatón keresztül segítő kutyának lehet képezni olyan emberek számára, akik rohamokat tapasztalnak. Egy teljesen kiképzett epilepsziás szolgálati kutyák ára külföldön kb. 15 000 és 30 000 dollár között van (itthon kb. 3,5 millió Ft + járulékos költségek), de ezt az árat nem tudjuk kigazdálkodni a normál fizetésünkből.

Most sorba állunk egy kutyáért egy helyi alapítványnál, akinek van kiképző központja ilyen típusú szolgálati kutyáknak, és ezzel az adománygyűjtéssel hozzájárulhattunk ahhoz, hogy zöld utat kapjunk, és egy kicsit könnyebbé tegyük Liza életét, amit ez az új partner adhat neki. . A cél az ő és családja életminőségének javítása, hogy a mindennapjainkat egy kicsit könnyebbé és kevésbé stresszessé tegye.

Köszönjük, hogy elolvasta, és reméljük, segítőink és adományozóink között tisztelhetjük Önt.

Botka Krisztián - az apa

A bejegyzés trackback címe:

https://lizawarrior.blog.hu/api/trackback/id/tr9817789928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása